Tjänster

Våra Tjänster

Felsökning | Spabad

 

Svårt att hitta felet på ert spa?

 

Vi har lång erfarenhet av felsöka spa av olika märken, har ni svårt att hitta vart det t.ex. läcker eller så slår kanske ert spa ifrån. Inga problem vi kommer hem till er och gör en grundlig undersökning, har ni ingen garanti kvar lämnar vi prisförslag på plats alt skickar en offert per mejl. Har vi delarna med oss löser vi det direkt, skulle det vara en beställningsvara så kommer vi återkoppla till er så snart delen är på plats för att boka en ny tid. 

 

Tveka in på att höra av er till oss. 

Reparation | Spabad

 

Har olyckan kommit till er och garantin är slut.

 

Vi kommer hem till er och åtgärdar felet på ert spa, vet ni från start vad felet är så tar vi med oss dessa delarna om det inte redan finns i bilen.

Skulle det vara så att ni inte vet vad felet är så löser vi det åt er, vi hittar felet och åtgärdar på plats efter godkänt prisförslag. 

Vi meddelar alltid innan start av reparation vad det kommer att kosta för att reparera ert spabad. Det kan vara allt från en slang som har släppt från limningen eller en pump som har gjort sitt, kanske har ni fått en spricka inga problem vi finns här för er. 

Vi finns här för er oavsett om ni har ett fel på ert spa eller bara behöver ett skinnande rent spabad igen. Vi har allt som behövs för att snabbt och smidigt kunna få ert spa till toppskick igen.

Christian

Service | Spabad

 

Ska ni sälja ert hus eller bara vill ha koll på ert spa?

 

Ska ni sälja ert hus så kan det vara bra att gå igenom spaet så det är fullt fungerande åt nästa ägare, då hjälper vi er gärna. Vi går igenom ert spa mycket noggrant och letar efter eventuella läckor, brister eller fel. 


Ni kanske precis har köpt ett hus med ett spabad och ni inte riktigt vet hur det funkar eller vill ha det kontrollerat. För oss är detta en självklarhet att vi hjälper er med en grundlig genomgång och testkörning. Vi har oftast klor och andra produkter i bilen vi kan rekommendera er för bästa värde i vattnet. Vi hjälper er fram till absolut bästa resultatet för er spabads upplevelse.

Städning & Tvätt | Spabad

 

Är det dags för en ordentlig städning inför vintern eller sommar starten?

 

Vi har allt som behövs för att ni skall få ett rent och fräscht spa igen, många tror att det räcker att byta vatten och filter. Men det värsta sitter i slangar, kopplingar & jetsen, vi har dom perfekta produkterna för att bort allt smuts och avlagringar. Det finns olika sätt att rengöra ett spa men vi tömmer ut allt vatten som finns i hela systemet och börjar om från början och rengör allt som finns i ert spas balja. Tveka inte på att höra av ert till oss för en ordentlig städning.